Петър Барбадоса безцеремонно: Който иска – да ме харесва, който не – не

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Изключително зрелище сътвори тази сутрин кандидатът за вицепремиер и министър на вътрешните работи на ИТН Петър Илиев. Той гостува на Нова телевизия, като това бе първата негова медийна изява след номинирането и настаналите скандали около името му.

През цялото интервю Илиев се държа остро и нападателно спрямо критиците си, демонстрирайки самочувствие на ръба на арогантността.

“Името ми не е спорно, а безспорно. То е спорно само за жълтокафявите медии”; “Питайте баба ми и майка ми  – те ще кажат дали имам добър характер”‘; “Който иска – да ме харесва, който не – не. Не сме събрали да сме се харесваме” – така звучаха част от репликите му. П

о повод изказаното недоволство от кандидатурата му на евентуални партньори на ИТН отвърна: “Няма да коментирам защитници на “Мултигруп” от едно време или приятели на избягали в чужбина лица”, намеквайки за Татяна Дончева и Мая Манолова.

А съмнения за плагиатство бяха отхвърлени с невъзмутимото възражение, че е пълен отличник на английската гимназия и юридическия факултет на СУ; бил любимец на студентите… – нямало как да преписва от други, нека те си покажели дипломите.

Основната теза на Илиев беше, че е жертва на “ченгесарски сценарий” на задкулисието –  “Голям страх тресе кочината”. Но атаките нямало да го откажат, ставал по-решителен. И се изказа в трето лице за себе си: “През последните седмици лайтмотивът на всички жълто-кафяви медии е, че Петър Илиев трябва да бъде унищожен. Не, той няма да бъде унищожен. Той произлиза от героичен род. Знам си пътя и го продължавам напред”.

Очаквайте подробности!

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар