Петър Низамова: Борисов поръчва убийства

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Борисов поръчва убийства

Самият той е бил сред мишените на настоящия лидер на България. Това се е случило преди 3 години, когато са се опитали да го убият.

„Излизах от тренировка, когато пред мен се зададоха двама мъже с маски. Побягнах, а те след мен и ме стреляха с пистолет. Някои куршуми отидоха в дърветата, а други по колите. Гониха ме около 30 метра, но за щастие не ме улучиха. Спаси ме това, че наблизо се появи спряла за проверка на хора патрулка.“, разкрива Петър Низамов.

Той е убеден, че зад покушението срещу него стои Бойко Борисов, който иска да му отмъсти, защото си е отворил устата.

„Абсолютно съм сигурен, че това беше поръчка на Бойко Борисов и нападателите бяха полицаи. Искаха да ме убият, защото аз бях човекът, който разкри, че Борисов е лежал в затвор в Чехия в компанията на бандата на Иво Карамански.“ – споделя още Низамов.

Както е известно, Борисов е лежал в затвора 8 месеца през 1990 г. заради кражби на автомобили. Андрей Луканов обаче успява да му издейства връщане в България, където е оправдан и освободен.

Според Низамов Бойко Борисов е много опасен човек, забъркан с мафията. Ако е прав и премиерът е в мафията, това значи, че е студенокръвен убиец, каквито са всички там.

Припомняме, че през лятото излезе снимка на Борисов с пистолет в спалнята. Това означава, че той ползва често оръжие, макар да не е длъжен и да има охрана.


Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар