Петър Стойчев стана „Почетен Посланик“ на Novinite.com – Бизнес

Главните новини
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Петър Стойчев бе избран за “Почетен Посланик” на Novinite.com. След няколко седмици проучване и внимателна селекция за най-уважаваните личности за изтеклата година, редакционният екип на Novinite.com реши именно той да получи този специален приз в рамките на наградите “Личност в Новините” за 2018 г. “Вярваме, че окончателните резултати не могат да обхванат огромното количество личности, които англоезичната новинарска медия е отразявала през миналата година. Но селекцията на наградените е представителна за някои от най-важните събития и постижения, зад които стоят хора и които станаха емблематични за 2018 г.”, отбелязват от редакционния екип.

Петър Стойчев получи специалната награда след като стана шампион по плуване в ледените води на Анктартида. Така той постигна поредния си успех. Наградата му се връчва и за цялостните му заслуги за популяризиране на българските спортни постижения в целия свят.

Стойчев е един от най-големите на нашата планета в плувния маратон и сред плувците, заслужили своето място в Международната зала на славата по плуване.

Наградата си шампионът получи от изпълнителния директор на Novinite Group Даниела Кетенлиева. Това се случи по време на церемония, проведена в централата на M3 Communications Group – компанията, утвърден лидер в областта на връзките с обществеността у нас и в Източна Европа.

Novinite.com (Sofia News Agency), част от Novinite Media Group, е най-голямата българска англоезична медия, която предлага новини в реално време, ревюта, интервюта и анализи на събития в България, насочени към чуждестранната читателска аудитория.

Петър Стойчев стана „Почетен Посланик“ на Novinite.comNovinite.com

Източник: inews.bg

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар