Петя Аврамова става защитен свидетел срещу Бойко Борисов

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Според информацията на сайта ни, Аврамова вече имала няколко срещи с хора от прокуратура и службите

Бившата регионална министърка от последното правителство на Бойко Борисов Петя Аврамова е готова да стане защитен свидетел срещу Бойко Борисов, разкриват пред медията ни перфектни източници от най-близкото й обкръжение.

Според информацията на сайта ни, Аврамова вече имала няколко срещи с хора от прокуратура и службите, като на последната такава тя е приела изцяло да сътрудничи на новата власт. Разследващите били в течение на всичко, вършено около далаверите в регионалното министерство и строителството на магистрали благодарение на професионалната помощ на шефа на „Трейс Холд“ АД Николай Михайлов. Последният бил разяснил цялата схема за крадене на стотици милиони, както и това как точно са били пренасяни пари в сакове от изпълнителите до премиера Слънце. 

Аврамова осъзнала, че разследващите знаят всички врътки, с които Борисов е и е източвал милиарди от куп държавни дружества и частни фирми, ангажирани със строежа на неговите прословути магистрали. Бившата регионална министърка щяла да съдейства на органите, за точната технология на пълненето на чекмеджета с евра. Тя обаче държала всичко това да остане в тайна и да стане защитен свидетел, като дори настоявала по време на делото дори да бъде скрита и охранявана зад граница.

ОЧАКВАЙТЕ ОЩЕ ПОДРОБНОСТИ ЗА КРАЖБИТЕ В МИНИСТЕРСТВОТО НА БЛАГоУСТРОЙСТВОТО, АПИ И „АВТОМАГИСТРАЛИ“ АД!!!

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар