Пилот на малък самолет заплашва да го вреже в супермаркет в САЩ

Пилот на малък самолет заплашва да го вреже в супермаркет в САЩ

Главните новини
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Пилот на малък двумоторен самолет, прелитащ на град в щата Мисисипи, заплаши да вреже машината в супермаркет от веригата “Уолмарт,” предадоха световните агенции.

Около 5 ч. сутринта местно време полицията в град Тюпълоу е била предупредена, че самолет прелита над града с 38 000 жители. Пилотът е влязъл в контакт с местни спасителни служби и е заплашил да се вреже нарочно в магазина. Полицията е извършила евакуация на супермаркета.Според сайта за следене на полетите “Флайтауеър” самолетът е “Бийчкрафт Кинг еър 90”, дълъг близо 11 метра и с размах на крилете малко над 15 метра.


Полицията определя ситуацията като опасна и предупреждава хората да избягват зоната на супермаркета.

Властите смятат, че самолетът всъщност е бил откраднат и се опитват да установят дали пилотът в машината, който е говорил да я вреже в магазина, е служител на местно летище. Засега са неясни мотивите на пилота.

Видео, публикувано в Twitter, показва как самолетът лети хаотично в кръгове над домове и предприятия.


Потребителят на Twitter, който публикува видео на самолета, твърди: “В момента имаме 29-годишен, който е откраднал този самолет и заплашва да го блъсне в нещо.” От Flight Aware казаха, че самолетът е Beechcraft King Aire 90, собственост на Southeast Aviation LLC. Този самолет има скорост от 206 mph и надморска височина от 1100 фута, казаха те.

Източник: dir.bg

Коментари

Коментара


There is no ads to display, Please add some

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар