Whitepress

Пирамидата Whitepress – Измама, която ви присвоява парите

Без категория
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

На вниманието на всички уебмастери, които са сглупили да се регистрират в платформата Whitepress, представяна, като “Платформа за маркетинг чрез съдържание”.

Същата, предлага да бъде посредник между собственици на уебсайтове, които предлагат платено публикуване на статии с цел реклама, пиар или за link building.

Нашият опит по време на работа ни с Whitepress е потресаващ, като до момента плащането към нас за всички поръчани за публикуване през Whitepress статии се бавеше повече от приемливо време.

При последната поръчка през платформата от сайта ccc.eu, която публикувахме веднага след, като беше поръчана и беше заявено от нас плащане за извършената услуга на 05.05, от тогава досега, нито плащането е извършено към нас, нито благоволяват да отговарят на мейлите ни.

Получава се, че те са прибрали парите, които трябва да преведат към нас, като извършващи услугата и си ги държат, като все едно са техни.Нашият съвет, като сайт, който работи от 2016-та година и се радва на над 1 млн. уникални посетителя всеки месец е в никакъв случай да не работите с Whitepress.com, тъй като са некоректни, не заплащат дължимите суми към контрагентите си и, ако случайно имате наглостта да ги попитате кога ще си получите парите, то няма да получите никакъв отговор.

Разпостранете тази информация до всички ваши приятели и познати, които имат уебсайтове, за да знаят да не се подлъжат по whitepress.com, тъй като парите, които изкарате ще бъдат присвоени.

Екипът на informiran.net

 

 

Абонирайте се за Informiran.net!
Последвайте нашия Telegram канал: https://t.me/informiran


Коментари

Коментара


There is no ads to display, Please add some

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар