ПИРУЕТ: Натали подкрепя Румен Радев, мъсти на ББ за раздялата

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Разлъката между Натали Т. и БиБиКинг ескалира в отмъщение, гласи нов сигнал до Narod.bg за любовната драма, вързала на възел Велико Търново, Банкя и дори президента Румен Радев.

Зарязаната блондинка направила немислим пирует и започнала да отмъщава на ББ с открита подкрепа за инициативата на враг №1 на мутрите Румен Радев – „Българската Коледа”. Синоптичката се надява президентът отново да я повика за снимка на „Дондуков” 2, за да изкара ББ извън кожата от яд, пише информаторът на Narod.bg.

Наталка, която сега подкрепя „Българската Коледа”, миналата година отказала да е част от екипа на благородната иначе инициатива, но след като БиБиКинг я изхвърлил от харема и я лишил от финансовия поток, навсякъде говори за стореното от Румен Радев, за да мъсти на Шугър деди.

Именно с тази цел Наталка поканила за гост в предаването си Башар Рахал , когото оставила, потривайки доволно ръце, да коментира колко лоши и неосветени са пътищата в България и как това със сигурност е част от причините за трагедията с македонците на АМ „Срума”.

Дори и децата знаят, че пътища, от които глутницата ГЕРБ открадна милиарди, са най-голямата гордост на бившия ѝ ББ.

Очаквайте само в Narod.bg разкрития на кого пристана Натали Т., за да дразни ББ, докато Шугер деди върти нова Мата Хара от тв екрана

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар