Писател: Падне ли Радев, дойде ли мутренският професор, започваме нови 10 години на Баце

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Приятел съм и с Калоян Методиев, и със Стоил Рошкев. И не мога да не им кажа в очите, че тотално омазаха пейзажа, и работят за ГЕРБ.

Обективен факт е, че има търкания между Радев и Нинова. Но това е съвсем нормално – търкания има между всички хора, а по върховете конкуренцията и амбициите са още по-големи. Т.е. не е никаква новина подобно нещо. Както не са новина търканията между Байдън и Харис, между Путин и Медведев, между Си Цзин Пин и комсомолците от Шанхай. ТОВА Е СЪВСЕМ НОРМАЛНО НЕЩО, и то не е повод за разрив, скандали, охулване, и за това да върнем отново Баце на власт. Защото нали разбирате, че това ще стане.

Падне ли Радев, дойде ли мутренският професор, започваме нови 10 години на Баце. Джипки, пачки, кюлчета, пищови, проститутки в държавни резиденции, и гардовете от НСО слушат, и залагат кога ще започне да крещи „тая“ (това е съвсем реално свидетелство от времето на ГЕРБ, не е измислица).

Президентската партия на Радев (нека я наричаме с истинското и име, да не сме лицемерни), та президентската партия на Радев е ОБЕКТИВНО НЕОБХОДИМА, след като на 2 поредни избора се видя, че политическата система е блокирала. Имаше достатъчно партии, достатъчно депутати за мнозинство, но все нещо не стана, не се разбраха, не вървят нещата. И това щеше да се потрети сега, ако я нямаше тази партия. Реално тя ще е ключът, който ще доведе до кабинет.

Президентската партия на новите „юпита“ разширява „ветрилото“ на избирателите, и ще доведе до това, че общо ГЕРБ и ДПС ще имат по-малко депутати от в предния парламент. Т.е. ще създаде нова анти-мутренска „добавена стойност“. Партията се намира и в центъра, т.е. може да преговяра и с БСП, и с ДБ, без идеологически догми и думите „никога“.

Тази партия ще вземе гласове от всички, но важното е, не че БСП и ДБ ще имат по-малко депутати, а че общо анти-мутрите ще имат повече.

И най-сетне – да припомним – докато политиците се караха и НЕ успяха да излъчат правителство, юпитата го подкараха „с рогата напред“ точно срещу сърцето на мафията – ДПС.

Невъобразима атака, заслужаваща дори отговор с убийство, е да им затворят златната касичка ББР. Говорим за 2 милиарда, които дори не трябва да крадат, да крият, да събират от потребители. Направо им се дават от банка – в брой, и без задължение да връщат. Чист кеш. Върхът на далаверата.

Правителството на Радев за пръв път удари и основен стълб на политическата мафия – гетата. Това направи Бойко Рашков. На последните избори, активността бе 10% по-ниска, защото не гласуваха гетата.

Стояха пред секциите и чакаха някой да плати. Но тарторите бяха в ареста. И купеният вот бе драстично намален. Т.е. най-после някакви горе-долу честни избори се случиха. Тези 10% преди това винаги отиваха при ГЕРБ и ДПС.

Правителството на Радев, върху което стъпва новата Партия, утвърди позицията към Македония, и очевидно ще преразглежда позицията към затваряне на въглищните централи. Т.е. ще се „озъби“ на зелените идиоти в ЕС, които докараха съюза до режим на тока.

Какво повече искате от правителство на 4-5 месеца?

И не е ли добре този подход да бъде продължен с редовно правителство около консенсусна партия като „Продължаваме промяната“…

Какво искате? Да спрем промяната, да върнем Баце и КОЙ, и още 10 години да гледаме „джипката“…
Стоиле, Калояне, опомнете се… Заради политика няма да разваля приятелството си с никой – не си заслужава. Но това, което правите, е пълен абсурд…
Добри Божилов

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар