Пиши к** и да си ходим! Ето изборът на ГЕРБ за шеф на Античния театър в Пловдив (СНИМКИ)

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

„Пиши К.. и да си ходим!”. Изглежда такава е политиката на кмета от ГЕРБ Здравко Димитров и неговия довереник – бившия журналист Богомил Грозев, към безценното бижу на Пловдив – Античния театър, съдейки по активността на новоназначения му уредник във фейсбук и неговите просташки снимки там.

Малко след публикацията, че лицето Григор Чолаков, по-известен като Dj Funky, е новият шеф на древната сцена, неговият профил в социалната мрежа стана недостъпен.

Реклама

За щастие, се подготвихме предварително и успяхме да „скрийншотнем” няколко негови поста, които изключително елегантно пасват на новото му амплоа.

Вижте какво вълнува артистичната душа на новия отговорник за Античния театър… Не бихме го коментирали, тъй като можем да станем изключително груби, а не желаем.

Пожелайте късмет на Античния, защото ще му е нужен. Оцеляло толкова епохи, на античното съоръжение, създадено за високо изкуство, му предстои нещо като съвременно готско нашествие, ако „Въоръженият народ, най-добрият гарант за националната сигурност!” поеме нещата в свои ръце…, пишат колегите от podtepeto.com.

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар