Пияната Севда се хвали: Държа Бойко за то*ките, знам за всички далавери (Ето как се купува вила за 1 млн. лева)

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Крие ли Бойко Борисов змия в пазвата? Това пита брилянтен източник на Narod.bg, според когото най-близкият човек до премиера – неговата лична пиарка Севделина Арнаудова – Димитрова, на няколко пъти се е хвалила, че знае за всички далавери по върховете на ГЕРБ, дори за онези, в които бил забъркан самият Борисов.

„Държа Бойко за то*ките, докато има ГЕРБ, аз ще съм №1 защото съм наясно с всички далавери”, изфукала се след няколко водки пред своята врачка бившата журналистка, която сама си измисли прякора Шехерезеда заради обвиненията на Васил Божков, че била посредник между него и хунтата при даването на 60 млн. подкупи за последните 3 години”, разкри информаторът на Narod.bg.

Запознатият с интригите в ГЕРБ напомни, че Севделина е в най-близкото обкръжение на Бойко още от началото на неговото злощастно премиерстване, дори министър-председателят стана кум на сватбата й с племенника на бившия седесарски министър Марио Тагарински – Делян Димитров.

„Нормално е Шехерезада да знае за всички мръсотии. Това обяснява и мистериозното забогатяване на Севда и Делян”, категоричен е читателят на Narod.bg.

Реклама

Не е чудно, че семейството на човек, разполагащ с чувствителна информация като Севделина, което има годишни доходи малко над 130 000 лева преди данъчно облагане, да може обслужва два ипотечни кредита за над 1,2 милион лева и да изплати единия за 57 месеца, като в същото време се издържа и дори успява да спести близо 40 000 лева.

Дългогодишният политически съветник на премиера Борисов и негов доверен човек воглаве със съпруга си са се сдобили миналото лято с вила за над 1 милион лева в Бистрица. Сделката е от юли, точно когато ГЕРБ още се тресеше от „Апартаментгейт“ – скандала с купените на ниски цени луксозни имоти от политици.

Двуетажната къща е с 271 кв.м площ върху терен от 1128 кв.м. Според Арнаудова това е възможно: изтеглен е ипотечен заем от Банка ДСК за 500 000 евро, всичко е вписано, сделката е по пазарни цени, оправда се Аранаудова.

Преди това младото семейство погасява ипотечен кредит от 150 000 евро за голям апартамент в центъра на София за по-малко от 5 години и тегли нов, още по-голям – въпросните 500 000 евро, за вилата си, която струва 1 056 148 лева.

„Ако не беше толкова навътре в мръсните игри, нямаше да има пари и за квартира, не за такива скъпи имоти. Бойко я пази и помага, защото го е страх, че ако Севда се разприказва, половината управници на ГЕРБ ще полетят към килията със сериозни присъди”, завърши източникът на Narod.bg.

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар