Пияндетата на Миглена Кунева излязоха да крещят Мафия на протеста на платените “Еколози”

Без категория
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Във все по – голяма комедия се превръща платеният протест в защита на Пирин.

Пияни, кой с водка, кой с бира лица от редиците на политически партии от Реформаторите, ДАй България и България на Гражданите трамбоват жълтите павета и крещят Мафия.

Мафията на Бойко Борисов, която само допреди няколко месеца стискаха здраво под шлифера.

Колко трябва да си късопаметен, за да забравиш, че Миглена Кунева беше министър на образованието на същата тази Мафия и мяташе кръшни танци в чалга ритми, докато убиваше с реформите си образованието срещу скромни суми от порядъка на стотици хиляди лева.

Колко трябва да си зле, за да забравиш, че Петър Москов внесе ваксини от Турция и въведе пръстовите отпечатъци, докато срещу Парламента в едно казино, му пазеха вип мястото.

Колко трябва да си късопаметен, че няколко министъра от така наречените Реформатори са с обвинения от Прокуратурата и се разследват за злоупотреби с власт и влияние докато са били министри.

Да крещиш Мафия, докато си бил част от нея си е направо комично, а по комичното е че за пореден път някакви пияни платени протестъри на грантови фондации, обясняват на всички колко е вредно да има лифт в Банско и как щяла да се унищожи природата, ако се изсекат дърветата.

Интересно ни е, тези пияни “еколози” кога ще направят протест в София за изсичането на дърветата в Южният Парк от българи по лични карти с кончета и каруци.

източник

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Вижте още
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар