Пияницата А Йо пипна ковид и се побърка от страх. Цялата държава се захвана да го спасява, всички са виновни, че не го пазять

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

„В болничната стая става прозрачно ясно какви безумци са всички, които отричаха и продължават да отричат опасността от Covid-19. Имам предвид ненормалниците, които крещяха, че маските им отнемали свободата.
Не! Не маските, а тяхното безумие отне свободата и живота на много български граждани“, това написа във Фейсбук евродепутатът Александър Йорданов.

 

 

Той съобщи, че вече се съвзема от коронавируса, изписан е и у дома.
Ал Йо допълва обширния си коментар по темата с думите:
„Гади ми се от политическото лицемерие, проявено от т.нар. протестиращи и техните отровени от омраза „лидери”. Отвратен съм от тях, защото те демонстрираха публично, че за тях по-важна е борбата за власт, отколкото човешкият живот.

Показаха, че могат да използват и наистина използваха трагедията предизвиквана от пандемията, за да извличат политически дивиденти, да „трупат рейтинг”.

И тук не ги деля –БСП, „Демократична България”, „Отровно трио”, Манолова и шоумена Славчо, копейкиновци и всички останали, които са на техния акъл.

Във всички тях сякаш не бе останала и капка човещина, най-обикновено човешко състрадание към ближния. Надеждата ми е, че все пак не са много, защото в противен случай България е в опасност.
Те са политически коронавирус.

Отвратен съм от всички безхаберници – по кръчми и дискотеки, по стадиони, които демонстративно отказваха и продължават да отказват да спазват абсолютно нормалните мерки за предпазване на себе си и на околните.
За съжаление между такива хора ще трябва да съществуваме, страдайки дори и за самите тях, измъчвайки ни тяхното невежество и простотия.“

 

Източник: Интернет

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

One thought on “Пияницата А Йо пипна ковид и се побърка от страх. Цялата държава се захвана да го спасява, всички са виновни, че не го пазять

  • Гошо "Галата" - от Варна, кв. Аспарухово каза:

    Сашо, свиньо миризлива, да пукнеш дано, че да се отървем най-после от гадориите ти!!!!!!!!!!

Вашият коментар