ПКП е Срам и позор за България

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Снимката по-долу, признавам, предизвика в мен трудно овладени чувства. Предимно агресивни и псувослователни. ПКП поздравява българската армия на днешния празник по освещаването на знамената. ПКП-то маскирана, като маската много ми заприлича на човка, а оркестърът свири на макс. Простата, решена в райе /ама как й отива…..!/, стои изпъната и се прави на началник.

 

Това е днешна България в една снимка. Храбрите български офицери, нахлузили парцали на устата си, козируват на една проста п…а! /втората буква слагайте по избор съобразно възпитание, пол и стил на изразяване/!

Признавам, че съм разочарована от българските офицери. Да козируваш на подобно същество, което е участник в разграбването и унищожението на България, за мен е равносилно на предателство към клетвата. Да сложиш маска, за да се пазиш от вирус и да се правиш на защитник на родината си, е пародия. Ако трябва утре да защитавате България, с маски ли ще ходите на фронта, храбри български офицери!?! Или повече ви е страх от РЗИ, отколкото от враговете ни!?

Срам и позор за България! Липса на мозък, липса на храброст, липса на самоуважение и достойнство!

Елена Гунчева

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар