ПКП за турското робство: Вън Петко Войвода от учебниците, вън и Баташкото клане!

#BokovaForUN
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Министерството на образованието предвижда поредната абсурдност. За турско робство вече никой не смее да пише в учебниците, но този период дори не се споменава вече и като владичество, даже не и просъствие. Думата, която се предвижда от МОН в новите учебници по история за 6 клас, е „съжителство“.

 

Караянчева отрече зачеркна турското робство

Цвета Караянчева отговори точно в този дух на пресконференция на МОН. На въпрос на журналисти тя каза, че в продължение на почти 5 века е имало съжителство между традиции на християни и мюсюлмани, пише Hinewsbg.weebly.com.

По този начин Караянчева, която нашумя просто като ПКП, отрече напълно факта, че българите са били под властта на османците. Това значи, че тя отрича хайдутството, еничарството, Баташкото клане, Априлското въстание. Тъй като, ако е имало просто едно съжителство, всичко от изброеното няма защо да се е случвало.

По всяка вероятност в новите учебници по история Петко Войвода изобщо няма да присъства, защото ако той е там, това би значело да се признае жестокостта на турците към българите.

Цвета Караянчева, която оцеля в гласуването за оставката й като председател на Народното събрание, за пореден път си навлече гнева на хората. Преди години тя стана за смях, като прати Пекин във Виетнам, а в началото на лятото предизвика масово отвращение с това, че не подаде оставка след скандалния аудизапис, в който Бойко Борисов я нарича „проста кърджалийска п….“. Тя не само не напусна поста си, а и подкрепя яростно същия човек, който й лепна ПКП за цял живот.


ПКП: Бойко може да ме нарича всякак, другите ги съдя!

Цвета Караянчева е дълбоко обидена от отношението към нея на по-голямата част от българския народ!

Председателят на Народното Събрание побесня от епитета, който й лепна премиерът Бойко Борисов. „Проста кърджалийска п….“ стана като нарицателно за Цвета Караянчева, което я изкарва от равновесие.

 

Цвета бясна на народа

Преди минути шефката на НС избухна в мрежата срещу всички, които я наричат ПКП. Тя дори се зарича оттук нататък да съди всеки, който дръзне да я нарече така.

„Кои сте вие, че ще ме наричате така? Щом съм сгрешила, Бойко може да ме нарича всякак, защото ми е шеф. А вие кои сте?“ – изригна Караянчева, пише Dailystandart.com.

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар