ПКП Караянчева е заплашвала с уволенение шефа на полицията в Кърджали

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Бившият председател на Народното събрание Цвета Караянчева се е обаждала на регионалния директор на МВР в Кърджали и го е заплашвала, обяви на брифинга на МВР за организацията на парламентарните избори вътрешният министър Бойко Рашков.

Той обясни, че полицията провежда операция за купуване на гласове в района на Кърджали. Проверките са на базата на данни, че служители в Държавното горско стопанство дават или не дават дърва за огрев на хората от този регион, според това дали те ще гласуват за ГЕРБ или не.

„По телефона на регионалния директор на МВР в Кърджали се обажда бившият председател на НС Цвета Караянчева със заплаха срещу него, че няма да остане на поста си. Пита го защо предприема действия срещу тези държавни служители, тъй като те са активисти на ГЕРБ. Имам телефонния номер на тази жена и изпратена снимка.

Въпросният разговор е проведен след 22:00 часа. Един кандидат за народен представител се обажда на високопоставен държавен служител и го заплашва с уволнение, защото изпълнява задълженията си по закон. Дотам сме я докарали у нас. И точно тези хора искат да се връщат на власт”, заяви Рашков.

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар