ПКП пак строши тъпомера пред избиратели: В Герб обмисляме да възродим селата като възстановим ТКЗС тата

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Определено Бойко Борисов е време да изпрати Цвета Караянчева да си почива споделят запознати с последните изяви на видната гербаджийка в нейният избирателен район Кърджали. Ето какво ни сподели очевидец за последната изцепка на бившата председателка на парламента след срещата и с неговите съселяни.

” Цвета Караянчева ще възражда нашето село като връща комунизма и ТКЗС тата, явно това е върха на нейните възможности. Пак слушах как ще ни оправят всичко, как били построили всичко за хората, а когато ясно я попиташ как я виждат тази работа с обезлюдените села, се започва:

Имаме идеи, знаем и можем доказахме го в последните 10 години, Борисов няма аналог, виждате какви магистрали построихме, сега започваме да работим за създаването на селските кооперативи, за да върнем хората в селата, само така ще има продукция и живот в малките населени места, защото ще се създадат стотици хиляди нови работни места..

Това им е капацитета на някои хора, които за 10 години не разбраха, че политиката не е само празни приказки, големи заплати, далавери и возене в коли на НСО. “

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар