ПКП-то Цвета Караянчева избухна: Бойко може да ме нарича всякак, другите ги съдя

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Председателят на Народното Събрание побесня от епитета, който й лепна премиерът Бойко Борисов. „Проста кърджалийска п….“ стана като нарицателно за Цвета Караянчева, което я изкарва от равновесие.

 

Цвета бясна на народа

Преди минути шефката на НС избухна в мрежата срещу всички, които я наричат ПКП. Тя дори се зарича оттук нататък да съди всеки, който дръзне да я нарече така.

„Кои сте вие, че ще ме наричате така? Щом съм сгрешила, Бойко може да ме нарича всякак, защото ми е шеф. А вие кои сте?“ – изригна Караянчева, пише Dailystandart.com.

Цвета Караянчева
Цвета Караянчева бясна на хората

Преди дни тя си навлече гнева на хората с думите си, че същите хора, които протестират срещу правителството, си тръгват от протеста с метрото, построено от Бойко Борисов. Тя им препоръча, щом не харесват премиера, да вървят пеш.

Припомняме, че аудиозаписът, в който Борисов нарича Караянчева ПКП, се оказа напълно автентичен, което бе доказано от американска експертиза. Въпреки това обаче шефката на НС продължава да брани със зъби и нокти човека, направил я за смях.


„Проста кърджалийска п….“ изригна: Заради Румен Радев мин. заплата не е 1000 лв.!

Цвета Караянчева смята, че минималната заплата може да стане 1000 лв., ако Румен Радев спре да тормози правителството!

Председателят на НС Цвета Караянчева, станала известна като „проста кърджалийска п….“, както я нарече премиерът Бойко Борисов, продължава да осъжда дейността на президента Румен Радев. Тя вижда в него големия проблем държавата да не може да се развива.

 

Караянчева за Радев

„Ако се спре с това безумно искане на оставката на Борисов, само след месец минималната заплата ще скочи на 1000 лв. Просто не може да се рабти спокойно така.“ – смята Караянчева, цитирана от Dailystandart.com.

Цвета Караянчева
Цвета Караянчева вижда големия проблем на България в Румен Радев

Тя е на мнение, че големият виновник за всичко е Румен Радев. Ако той престане да подкрепя протестите, държавата ще може да се развива пълноценно.

„България върви по своя европейски път, но Радев и тъмните сили зад него искат да ни върнат с десетилетия назад във времето.“ – коментира Караянчева.

Днес се заформи нов скандал с участието на президента, макар и косвено участие. В Русе се появиха некролози с неговия лик, което предизвика нов протест, който ще стартира утре.

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар