Пладнешки обир! Къде са безплатните тестове на Мутафчийски? Ограбиха ме със 134 лева за ПСР, а имах нужда от спешна операция! (ДОКУМЕНТ)

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Лъсна поредната манипулация на ген. Венцислав Мутафчийски! Пробутваният като Спасител на България, а всъщност гласен от ГЕРБ за президент хирург, излъга народа, че има осигурени безплатни тестове за коронавирус за всеки пациент при прием в болница.

Лъжата бе осветлена вече при няколко случая, когато българи са карани да си плащат тестовете. Поредният обаче е особено фрапиращ – пациента, нуждаеща се от спешна операция, е била буквално одрана със 134 лева за ПСР тест за коронавирус, без който не са искали да я приемат за интервенцията.

Ето разказа от първа ръка на Мариела Тодорова, който събира гнева на хиляди в социалните мрежи. Прецаканата жена дори публикува и касовата бележка, с която й прибрали тлъстата сума:

Реклама

Ето колко струват „безплатните тестове“ на Мутафчийски

Трябваше да ме приемат в МВР болница за спешна коремна операция. Бях зле, с висока температура. По изследването с ехограф на корема видяха, че имам абцес в корема и гной, обаче не ме приеха, пратиха ме да си направя тест за коронавирус, който заплатих аз.

Като излязоха резултатите от теста, които бяха отрицателни, чак вечерта ме приеха за операция. Извадили са много гной от корема ми, описали са го в епикризата. Това законно ли е, питам аз, здравно осигурена съм, а ме карат да плащам теста за коронавирус?, гневна е Мариела Тодорова.

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Вижте още
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар