Бобокови

Пламен Бобоков: Борисов лъже за всичко в интервюто. Парите в шкафчето са негови

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Бизнесменът Пламен Бобоков коментира, че е имал комуникация с президента Румен Радев, но не от телефона, който му е взет от прокуратурата.

Излиза, че най-вероятно са подслушвали президента, така си мисля аз, друго обяснение виждате ли? Това стана известно в ефира на БТВ.

„Познавам се от 2-3 години с президента от посещението в Арменията. Виждали сме се няколко пъти във формална обстановка. Подкрепял ме е морално, насърчавал ме е. Прокуратурата е снела тези съобщения от апарата на президента, не от моя апарат. Те млъкнаха след това, два-три дни имаше мълчание, няма други апарати, затова съм сигурен. В самите доказателства те копират по особен начин. Когато копираш от твоя телефон излиза име, когато копират от друг телефон излиза сериен номер, т.е. номера на телефона. Честитили сме си празници с Десислава Радева“, допълни Бобоков.

„Отдавна не си говоря с премиера Бойко Борисов, от началото на годината, защото това беше запис от предишни съобщения. Не виждам смисъл да си общувам с този човек. Той е голям лъжец, манипулатор. Пример е интервюто, което беше разпространено снощи пред ФАЦ. Всичко е лъжа, той отрича, че тези неща, които са намерени в неговото чекмедже са негови. Начинът, по който се защитава, го издава. Проблемът е, че ние живеем в страната на лъжци, а в страната на лъжците истината е болест“, каза още той.

„Има един триумвират, който управлява тази държава – Борисов и Иван Гешев. Въпросният Гешев, който управлява прокуратурата е изнесъл неистина в това писмо, което е подписано от зам.-главния прокурор Даниела Машева. Абсолютни неистини, за мен и за брат ми, затова смея да кажа, че дори политиците да са лъжци, дори и патологични като Борисов, то това някакси се приема нормално от хората, но когато главният прокурор е излъгал, затова, което е свел като данни.

Там пише, че нашият бизнес е изграден по престъпен начин, че се занимаваме с престъпен бизнес, че хората го знаели от години, че сме били недостижими за правосъдната система. Абсолютно никакви доказателства няма прокуратурата“, коментира Пламен Бобоков.


Коментари

Коментара

There is no ads to display, Please add some

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар