„Планекс Инвест“ предлага специализирана услуга по цялостен или частичен ремонт на жилища и офиси

„Планекс Инвест“ предлага специализирана услуга по цялостен или частичен ремонт на жилища и офиси

Главните новини
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Топлото време вече позволява и започването на интензивни дейности по освежаване или цялостно реновиране в общите части на сградите, покривите, подземни гаражи. Независимо с какъв тип ремонти дейности сме решили да се захванем, важно е да планираме добре инвестицията си и най-вече да подберем внимателно на кого можем да се доверим за извършването им.

Венцислав Саров от PLHome (марка на инвестиционно-консултантската компания „Планекс Инвест“), чиято дейност е поддръжка на сгради и извършване на ремонтни дейности, предлага професионалните си съвети.
снимка: Планекс Инвест

Планирането е формула за успех и ефективност


За да бъде успешен един ремонт, без значение дали става въпрос за частен имот или общи части на сгради, преди всичко трябва да се планира по правилния начин. Има логична последователност от действия, които трябва да бъдат предвидени преди началото на всеки ремонт, респективно да се приложат и в самото му изпълнение.

Могат да бъдат посочени множество примери, но ето два от тях, които са често срещани и с които повечето хора са се сблъсквали. Ремонтът и боядисването на прилежаща стена към прозорец, трябва да се извърши след монтажа на дограмата. За съжаление много често от незнание или липса на опит, този процес е обърнат. Друг пример е вземането на размери за входни или интериорни врати – това трябва да бъде направено след полагане на подовата замазка и окончателната настилка (паркет, плочки или друго).

Изключително важно за всеки ремонт е времето за изпълнение. Това може би е най-трудният елемент от планирането, тъй като има редица фактори, с които трябва да се съобразим. Например поръчка и доставка на материали, възможността на собственика за предоставяне на достъп до имота, спазване на утвърдени правилници за вътрешен ред и по-конкретно описаните часове за почивка в тях.


снимка: Планекс Инвест

Къща се строи от основите към покрива, а се ремонтира в обратен ред – от покрива до основите.

При ремонти, които се осъществяват в общите части на сградите, работата трябва да се планира, така че да не възпрепятства свободния достъп до индивидуалните имоти и да се почиства обстойно след всеки работен ден, с цел да не се допуска нанасяне на следите от ремонта в самите имоти. Обичайно когато ремонтът е цялостен, се започва от последния към първи етаж и сутерена.

Много често се допускат грешки, които в последствие ни излизат по-скъпи и времеемки.

Доверете се на компании с доказан опит и професионализъм


снимка: Планекс Инвест

„Планекс Инвест“ е компания с доказано име и 30-годишен опит в сферата на строителството. Тя предлага специализирана услуга по цялостен или частичен ремонт на жилища и офиси в София и Варна, както за частни, така и за юридически лица. Ако имотът ви се нуждае от ремонт, обновяване или само освежаване, може да се обърнете към специалистите на „Планекс Инвест“ по довършителни работи. Те познават в детайли технологичните процеси и спецификите на всички материали, техните производители и доставчици. Не по-малко важно е, че компанията работим само с доказани майстори във всички етапи на строително-монтажните дейности, довършителните работи и обзавеждането.


снимка: Планекс Инвест

Специалистите на „Планекс Инвест“ ще ви спестят време като ви съдействат във всички необходими аспекти: подмяна на дограми, ел.,ОВК и ВиК инсталации; освежаване на стени и настилки – мазилки, шпакловки, зидарии, бояджийски услуги, сухо строителство, подмяна на подови покрития; ремонт на баня или кухня – проектиране, реализация и оборудване; цялостно обзавеждане, избор и изработка на нови мебели, текстил, аксесоари, декорация.

Има много неща, с които можем да правим компромис, но имайки предвид инвестицията, усилията и времето, които отделяме за обновяването и ремонтирането на имота си, правилното решение би било никога да не правим компромис с професионализма.

Ако имате нужда от подобни услуги, свържете с „Планекс Инвест“ на тел. 0885 888 131 или ел.поща: [email protected].

 

* съдържание на Планекс Инвест

Източник: dir.bg

Абонирайте се за Informiran.net!
Последвайте нашия Telegram канал: https://t.me/informiran

Коментари

Коментара

loading...There is no ads to display, Please add some

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар