Планирайте седмицата си спрямо енергията на планетите

Свободно време
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Всеки ден от седмицата се свързва с определена планета. И не само – всеки ден от седмицата е подходящ за определени дейности, които са подкрепяни от енергията на съответната планета. Научете как е най-подходящо да планирате седмицата си спрямо планетарните влияния.

Планирайте седмицата си спрямо енергията на планетите
 © iStock

Понеделник – Луна

Понеделник е денят на Луната. Луната в астрологията представлява нашата интуиция и нашите емоции. Нашето най-съкровено кътче. Ето защо понеделник е подходящ ден за припознаване на емоциите, нуждите и желанията. Първият ден от седмицата също така е време, в което човек трябва да се погрижи по някакъв начин за себе си. Подходящо е още за креативни занимания, писане в дневник и медитация. Не е изключено понеделник човек да има по-силна връзка със своята интуиция и би било полезно да я следва.

Какво е значението на Луната в хороскопа? >>>

Вторник – Марс

Вторник се управлява от планетата Марс. Марс се свързва с действието и енергията, която задвижва човек. Вторник репрезентира куража, необходим за преследване на целите, които сме си поставили и желанията, които имаме. Вторник е подходящ ден за започване на нещо ново, за взимане на решения, за заявяване на ясна лична позиция, за влагане усилия в дадена цел, както и за физически дейности.

Сряда – Меркурий

Сряда е денят на Меркурий. Меркурий е планетата, свързана с комуникацията и начина на мислене. Умът е постоянно активен и търсещ нова информация. В сряда е подходящо да говорите пред повече хора, да решавате проблеми, да пишете, да правите планове и да си уговаряте срещи, да обменяте идеи с други хора и да се вглеждате в по-малките детайли.

Четвъртък – Юпитер

Четвъртък се управлява от Юпитер. Юпитер е планетата на късмета и разширението, ето защо в четвъртък позитивната енергия сякаш се увеличава и човек е в по-добро настроение. Четвъртък е подходящ ден за пътувания, за духовни практики, за изразяване на благодарност към хора и към живота като цяло, за вдъхновяващи разговори с близки и познати.

Денят от седмицата, в който сте родени, показва какви сте! >>>

Добави описание

Петък – Венера

Петък е денят на Венера. Венера е планетата, носеща духа на любовта, удоволствията и креативността. В петък е особено подходящо да поглезите себе си с нещо, което ще ви накара да се почувствате по-добре, да се погрижите повече за външния си вид, да изразите/изкажете любовта си, да напишете любовно писмо, да накарате другите да се чувстват оценени, да излезете и да общувате с приятни хора.

Събота – Сатурн

Съботата е подвластна на Сатурн. „Строгата“ планета Сатурн учи на отговорности и съзнателно полагане на усилия в дадена сфера, тя се свързва още с развиването на решителност и стабилна структура в самия човек. В събота е подходящо да си набелязвате краткосрочни и дългосрочни цели, да реорганизирате, да преразглеждате приоритетите си, да чистите дома си, да планирате предстоящата седмица.

Неделя – Слънце

Неделя е денят на Слънцето. Слънцето в астрологията се свързва с ядрото, същността на всеки човек, с топлина, щастие и виталност. Неделята символизира индивидуализма и истинността на всеки от нас. Последният ден от седмицата е подходящ за изразяване истинската същност, за забавления, за разходки навън, за усмивки, за смях и за почивка.

Суеверия свързани с дните от седмицата >>>

Източник: rozali.com

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар