Либерал

Планът за зануляване на западната цивилизация е в ход

Свят
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Общественият и политически анализатор Анастасия Гешева публикува в своя канал в Телеграм анализ за геополитическата ситуация. Според нея процесът на криза на глобалистите е толкова силен и дълбок, че единственият начин да запазят властта си е да лъжат. И то много да лъжат.„

Ето и целия ѝ анализ:

„Некомпетентното и откровено умишлено вредното управление у нас не е изключение в целия англосаксонски ред. Просто погледнете какво правят управляващите в Германия, във Франция, в Англия, за Канада да не говорим. Погледнете най-после какви решения се вземат в САЩ и ще стане ясно, че наблюдаваме планът на Шваб/Сорос/Гейтс и сие за зануляване на западната цивилизация.

От години говорим за тези намерения. Навсякъде се вземат политически решения, които са точно противоположни на такива, които биха били добри за хората, за всяка ситуация. Бавно става обаче осъзнаването на този факт. Така е построена матрицата им, че ще трябват точно определени ходове, за да се излезе.

За протести вече е късно да се говори, те нито въздействат, нито работят, отдавна ги купиха/потушиха. Справка Франция. Протести, каквито не са виждали там от времето на френската революция не успяха да свалят Макрон. Да, накърниха доверието в него, но не успяха да го свалят.

Това не означава, че не трябва отпор, съпротива, отказ от „благините“ на глобалистите. Просто казвам, че организираните протести не работят.

Главното в хода на спасението от глобалисткия кошмар е изграждащия се нов модел от Русия и в Азия, Африка, Латинска Америка.

Процесите, които се движат от тези свръх държави в тях, изграждайки антиамерикански, антианглийски, антиколониален и антиглобалистки свят, те са основата на спасението. Но докато то стигне до нас, ще мине много време.

Европа я изоставят, защото към момента тя е изцяло завладяна и по всички източници става ясно, че ще бъде жертвана като модел.

Ние обаче можем с нашето прословуто издържане на неиздържими неща да останем минимално засегнати.

Процесът на криза на глобалистите е толкова силен и дълбок, че единственият начин да запазят властта си е да лъжат. Много и страшно много да лъжат. Не че досега не са лъгали. През цялото време, но сега просто лъжите отиват в абсурдни измерения, защото само чрез тях могат поне да замажат още малко краят си. Всички инструменти са в техните ръце.

Анастасия Гешева, Телеграм


Коментари

Коментара

There is no ads to display, Please add some

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар