Пластовете на полицейското насилие са садистично удоволствие, прикриване и Иван Гешев – Гледна точка

Главните новини
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Коментарът направи журналистът Веселин Дремджиев, водещ на коментарното предаване “Денят”. Според него възможността година по-късно за дебати по темата за полицейското насилие над протестиращи е доказателство, че медиите доскоро са били заглушавани.

“Не, полицаите не са си изпуснали нервите, те действат напълно садистично. Кадърът с разголеното момиче е пластът на насилието, който е абсолютно неприемлив, той не може да съществува в цивилизована държава. По-тежкият пласт е прикриването на това от изпълнителното власт тогава – от министрите, които е трябвало да направят това разследване. И третият пласт – прокуратурата – година по-късно говорителката Сийка Милева щяла да гледа записите, след като се върне от отпуск. … Тези три пласта, може би ще бъдат достатъчно основание разхлабените връзки между партиите на протеста да бъдат малко стегнати”.

Според журналиста не е възможно “прокуратурата да смени курса, защото това ще удари по симбиозата между Гешев и Борисов”:

“Бойко Борисов не е никой, защото не са “никой” милиардите, които бяха отклонени през последните 12 години. … Бих бил много изненадан, ако главният прокурор Гешев реши, че трябва да спасява кожата”.

 

Източник: inews.bg

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар