Плевнелиев: Защо трябва депутатите от ГЕРБ да даряват пари, те всеки ден работят за гражданите

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Плевнелиев, не разбира призива на хората в социалните мрежи да си дарят заплатите на болниците и да направят дарения от банковите си сметки на здравните заведения.

Според бившият президент, това е поредният опит за провокация на една група хора, които целят само скандали и дестабилизация. Ето какво още написа той във Фейсбук:

“Чета от няколко дена призиви българските депутати да си даряли заплатите на болниците, но не виждам някой да призовава президентът да направи същото.

Ествено те, депутатите от ГЕРБ отново трябва да са виновни и да са сочени с пръст, докато други черпят политически дивидент дори от тази страшна криза Covid-19.

Тези провокации към Парламента целят отново дестабилизация на България и то в момент на криза и всички знаем, коя е групата от хора, които седят зад това.

Не мисля, че депутатите трябва да даряват заплатите си, защото те са всеки ден на първа линия в борбата със заразата и в момента е видно, че като ходят всички на работа рискуват живота и здравето си, но са там в Парламента, защото България и българите имат нужда от тях и са им гласували доверие да решат и тази криза.

Те не трябва да даряват, не трябва да се поддават на тези провокации, защото са онези, които правят и невъзможното в момента да спасят България и ще я спасят така както я спасихме и от режима и управлението на комунистите, които помним какво оставиха от България преди само 10 години.”

източник: https://thesofiatimes.com

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар