Плевнелиев Ирландската пастирка пак слънчаса

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Бившият Плевналиев явно не се пази по време на жегите и слънцето се е отразило и на без това крехкото му душевно състояние.

При него се наблюдава някаква цикличност, на пълнолуние ли, на смяна на лекарствата ли, но мине се, не мине един – два месеца, и той отново зашеметява с прозрения.

И както винаги, състоянието му се обостря от всяко вето и изказване на Президента Радев. Така стана и сега за ветото върху цивилния шеф на „Военна информация“. Що да не можело, можело и цивилен да води военното разузнаване. Той, Роско, много добре знаел тази работа, можело според него. След което обвини Президента Радев, че нищо не разбирал и нямал експерти да го посъветват.

Изпаднах в недоумение. Нямам спомен Бившият да е завършил някаква военна специалност. Нито дори да е бил министър на отбраната. Досегът му с армията се изчерпва с подтичването пред войската и приемането на почести. И това недоразумение твърди, че човек с военно образование, пилот, нищо не разбира от военните работи!

Надявам се експерти да посъветват Бившия. В областта на здравеопазването. Ако трябва – сега в жегите, на хладно при климатика, хладки душове, розови хапченца и ако трябва, да му сменят терапията, че не се издържа!

Адв. Елена Гунчева, Фейсбук

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар