Плевнелиев ни вкара в грандиозен скандал с Турция! Дори САЩ са обезпокоени

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:
Росен Плевнелиев само за два дни успя да вкара България в огромен скандал за който последствията ще са огромни, не само за самият него и политическата му кариера с която на 100% е свършено, но и за България.
В Германия политически анализатори вече коментират, че бившият български президент е преминал добрият тон на говорене, а обвиненията му, че Реджеп Ердоган е диктатор, а Турция че е подкупила Фолксваген са силно обезпокоителни, но още по обезпокоителен е факта, че след като вчера в Германия първите реакции след изказването му за немската медия “Франкфуртер Алгемайне Цайтунг” бяха силно гневни и обезпокоителни за България, то същият днес е потвърдил думите си и за българска телевизия, която се има национално покритие и една от най – гледаните в България.
Дали бившият президент говори от името на българското правителство или всичко, което обяснява е плод на силното му желание да види завода на Фолксваген в България все още не е ясно, но е ясно едно след обвиненията от страна на политик, който е бил и президент на България в корупция на Германският концерн, то е ясно че те никога няма да стъпят в България. Дори и да е имало някакви шансове, България да се пребори за завода на немският концерн, то след двете изяви на Плевналиев, то този шанс вече е абсолютно равен на нула, защото нито Ердоган може да корумпира Фолксваген за избора им, нито който и да е друг политик на земята.
Твърденията на Плевнелиев са твърдения на човек, който или няма връзка с реалността или просто е под влиянието на някакви други сили, които искат да посочат Ердоган като звяр, който не зачита човешките ценности.
Всичко това е силно обезпокоително и за САЩ според немските анализатори, защото Плевнелиев минава за американски човек в България и изказването му за Ердоган, че е диктатор може да нажежи още повече напрежението по оста Анкара – Вашингтон, които и без това са доста горещи в последните месеци.
източник: https://xaknewsbulgariabg1.blogspot.com/2019/08/blog-post_541.html

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар