Плевнелиев плаче: Крадците са брутални, джипа го няма, какво ще правим с Деси сега?

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Крадците са брутални, а МВР още не е намерило джипа ни, ожали се президентът на България в периода 2021-2017 г. Росен Плевнелиев. Както първо Lupa.bg писа, апаши отмъкнаха лъскавото БМВ Х5 на съпругата му Деси Басова-Плевнелиева от столичния „Ринг мол“.

„Джипът все още не е намерен към този момент, в който разговаряме. Дали сме шанс на институциите да си свършат работата, но към този момент те остават длъжници на гражданите“, разкри той във връзка с откраднатия на съпругата му джип БМВ X5 от мол на Околовръстното шосе в столицата.

Престъплението се разигра в събота посред бял ден на паркинга на търговския обект.

„Крадците са брутални. Действали са посред бял ден. Не мога да си обясня как може да бъде откраднат автомобил в светлата част на деня, и то в изключително посещаван мол“, заяви Плевнелиев.

„Моята съпруга Десислава обясни подробно за кражбата по телевизията. Целта на нейното изказване беше да се помогне превантивно, за да не се повтарят толкова нагли кражби, както стана с нейния джип.

Мисля, че стана добре, че Десислава даде публичност на този случай, защото след това с нас се свърза вълна от хора, които ни разказаха, че са станали жертви на подобно безобразие. Явно това се случва често у нас“, подчерта Росен Плевнелиев.

„Не трябва да оставаме безучастни към подобен род прояви. Крадците наистина са постъпили брутално. Това на практика означава, че никой от нас не е застрахован от посегателство. Та те могат откраднат дори джипа на президент пред очите на милиони“, възмущава се Плевнелиев.

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар