ГЕРБ-Плевнелиев: Протестите трябва да се забранят, те връщат комунизма

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Бившият президент, за когото масово хората казват, че е първата жена Президент на България – Росен Плевнелиев и е известен с това, че собствената му жена го наричаше Мухльо отново бе активиран от ГЕРБ, за да обижда стотиците хиляди протестиращи, които вече над 100 дни искат оставката на корумпираното и некадърно правителство на СИК-аджията и джипкапремиер Бойко Борисов.

Попитан от гражданин какво мисли за всенародните протести, Росен отговорил така:

“Това на улицата не са хора, това са тулупи, тъпацим, некадърници, лентяи, които ако не бяха протестите платени от Божков и Радев, нямаше да имат какво да правят.

Всеки нормален човек знае, че ако не сме ние от ГЕРБ на власт, държавата ще бъде съсипана защото ще се върнат лошите комунисти, които крадат, лъжат, а ние точно обратното – градим, развиваме икономиката.

Протестите трябва да се забранят защото само клатят стабилността на шефа – Борисов, който за мен е новия Стамболов.

 

 

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

One thought on “ГЕРБ-Плевнелиев: Протестите трябва да се забранят, те връщат комунизма

  • Винаги изпадам в екстаз и еуфория, когато отнякъде се появи Плевнелиев -този ИСТИНСКИ ПЪЛЕН ИДИОТ !!!!!!!! И, нека уточня – не си мислете, че искам да го обиждам – НЕ! – просто искам да кажа, че колкото и малко сиви клетки да има, главата му е ПЪЛНА С ИДЕИ !!!!!!

Вашият коментар