Плевнелиев: ПУТИН Е ЗАПЛАХА № 1 ЗА БЪЛГАРИЯ! Трябва да Скъсаме ПОРОЧНАТА СИ ПЪПНА ВРЪВ С РУСИЯ!

Без категория
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Тежки ще са последствията за България и света заради преизбирането на Владимир Путин за президент на Русия,мрачно коментира Росен Плевнелиев.

Политиката на Путин е вредна, защото е морално- остаряла.

Той се води по доктрини от 19-ти век и си мисли, че Великите сили още имат зони на влияние, които трябва да бранят, заяви Плевнелиев в тв. интервю от тази сутрин.

България много сбърка, че не изгони руски дипломати.

С този акт щяхме да заявим категорично принадлежността си към семейството на ЕС и НАТО – те са нашето бъдеще, затова трябва да се държим здраво за тях. Вечното историческо разкрачено положение на България между Европа и Русия, трябва веднъж завинаги да се прекъсне, коментира още бившият президент.

„Докато бях Президент, руснаците неведнъж се опитаха да нарушат въздушното ни пространство, но аз спирах самолетите им. И в случая „Скрипал“ държавата ни трябваше да постъпи по същия начин – да покаже характер. Но не го направи“, кахъри се Плевнелиев.

Русия не е демократична страна. Там няма върховенство на закона. Затова трябва да се държим здраво в семейството на ЕС“, посъветва още бившият президент.

Решението на правителството да не гоним руски дипломати заради случая „Скрипал“, поляризира отношенията вътре в коалицията.

Показателно е, че заради това си решение премиерът Борисов беше порицан дори от най- верния си човек – вицето Цветан Цветанов.

Бившият президент Росен Плевнелиев е силно притеснен и от факта, че не сме показали достатъчно крайна солидарност с Великобритания – която междувпрочем още не е показала нито едно доказателство срещу Русия за отравянето на шпионина Скрипал.

Путин застрашава света, според Росен Плевнелиев

Цветан Цветанов пък вчера се „ужаси“, че имало сили в България, които се опитвали „да изведят страната от ЕС и НАТО и да я присъединят към Евразийския съюз“.

Затова, физкултурникът се е заел с нелеката задача подпомогнат финансово от соросоидната фондация „Конрад Аденауер“, да продължи да громи комунизма – и то с удвоени сили. Цветанов се закани да извади цялата истина за „комунистическия режим“ чрез Комисията по досиетата.

И Цветанов, и Плевнелиев явно живеят в някаква алтернативна тяхна си вселена! Ето защо:  Социологическите изследвания онзи ден показаха, че над 90% от българите одобряват позицията на страната ни да не гони руски дипломати.

Но волята на народа едва ли интересува особено ГЕРБ. За тях има значение единствено какво мислят господарите им в Брюксел и Вашингтон.

Бъдете сигурни, че ако утре ни посети някой американски конгресмен, или при по- сериозен натиск от западните посолства и ЦРУ, назначените ни от Вашингтон гербаджийски управленци много бързо ще се извъртят и ще изгонят колкото руски дипломати им заповядат.

Истината е, че бойката позиция на Бойко по случая „Скрипал“ стана възможна по една единствена причина: Западът се отказа от коза си „Скрипал“ и тръгна да потулва случая.

Защото усети, че стаава смешен с несъстоятелната си истерия срещу Русия, която така и не съумя да подкрепи с никакви доказателства за пред света. Skandalno.net 

Автор: Надя Колева, Skandalno.net

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Вижте още
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар