Плевньо гордо: Аз уведомих правителството за руските шпиони в България

България, Свят
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:
Според публикация на бившият президент на България, Росен Плевнелиев той е в основата на скандала с шпионите от Русия и за Русия в България, защото още през май месец е уведомил американските ни партньори, че Николай Малинов председателя на сдружение “Русофили” е бил награден лично от руският президент Владимир Путин, като за целта дори е издаден указ от президентството на Русия, а Малинов е получил награда за това, че помага на Русия да разпространява своето влияние в България.
По – късно за същото уведомих и премиерът на България и съответните служби и днес българските граждани трябва да са ми благодарни, че успях да пресека разрастването на една шпионска мрежа, която имаше за цел да ни отдалечи от нашите демократични ценности както и да ни раздели с нашите партньори от НАТО и ЕС.
Русия години наред тероризираше България, но тези времена минаха и днес ние като народ не искаме да се подчиняваме на по-голям брат, а да имаме равнопоставеност с партньорите ни. Успяхме да победим злото в София, но не трябва да забравяме, че в Русия са злопаметни и ще искат отново да наложат своето влияние.
източник: https://bulbulgnewsbgg.blogspot.com/2019/09/blog-post_659.html

Коментари

Коментара


There is no ads to display, Please add some
Вижте още
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар