Плевньо: Най-накрая Гешев показа на Радев, че няма вече да му минават номерата

България, Свят
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Росен Плевнелиев аплодира действията на главният прокурор Иван Гешев и е много доволен от факта, че най – накрая от прокуратута са показали на Румен Радев, че вече няма да му минават номерата с това да разделя нацията.

Фактът че президентът трябва да е обединител е ясен на всички в България, но Румен Радев вече три години разделя нацията на русофили и русофоби.

Да разделяш обществото по всички теми, за да се противопоставяш на изпълнителната власт е точно национално предателство, а това Радев го прави всеки месец, защото е много притеснен от факта, че Герб и Бойко Борисов са партията, която е постоянно избирана да управлява в България.

Според мен от прокуратурата имат някакви ясни сигнали и доказателства и затова са се допитали до Конституционният съд, за да знаят как да процедират по нататък.

Радев е заплаха за националната сигурност по доста теми в българското общество, но това тепърва ще става ясно в България и не искам да съм лош пророк, но все си мисля, че той още от самото начало се е заиграл и с Русия и нейните шпиони в България.

източник: https://bulbulgnewsbgg.blogspot.com/2020/01/blog-post_186.html

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

One thought on “Плевньо: Най-накрая Гешев показа на Радев, че няма вече да му минават номерата

Вашият коментар