Плеймейт-депутатката се ожали от подценяване, пише ни Конституция

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

“За пореден път през последните седмици се разпространяват мои снимки от един конкурс за красота преди повече от 15 години, придружени от обиди и клевети по мой адрес!

Налага се вече да реагирам, защото ми омръзна да разпространяват една и съща фалшива новина!

Да не говорим, че ако не бях влязла в политиката, никой нямаше да обърне внимание на тези снимки! През живота си никого не съм излъгала, нито съм вършила нещо нередно или противозаконно!

Работила съм усърдно и честно, винаги съм се стремяла да съм съпричастна и да помагам, с каквото мога. Хората, които ме познават, знаят, че съм открит и емоционален човек, борбена съм и подхвана ли нещо, не пускам, докато не го осъществя! Нямам от какво да се срамувам, още по-малко за нещо, което се случило преди 15г.!

Семейството за мен е всичко – децата са смисълът на живота ми! Възпитавам ги в много любов и разбирателство, да бъдат всеотдайни и отговорни хора и да се борят за мечтите си!

Благодарна съм за всичко, което имам и за всичко, което съм постигнала! Ще продължавам да се боря за това, което ме е подтикнало да вляза в политиката – децата и семействата им да имат достоен, щастлив и спокоен живот в собствената си държава!

Тези клевети няма да ме спрат! Напротив, амбицират ме още повече!

Питам се, моето явяване на 1 конкурс преди 15г. ли е най-големият проблем на обществото ни?

С какво това ме прави недостоен и некомпетентен човек?

Аз ли съм виновна, че през последните 30г. държавата ни е ограбвана? Че държавата не се грижи подобаващо за хората, които цял живот са работили, че не се грижи и за най-малките – нашето бъдеще! Здравната ни система е в колапс.

Мога да изброявам и още, сигурна съм, че и Вие можете!
Това е истината. Моята истина! Вярвам, че всички разумни и мислещи хора ще ме разберат!

Толкова ли са безсилни вече враговете на Воля, че използват това, като някакъв “страшен” аргумент срещу нас. А що се касае до медиите, които разпространяват фалшиви новини и правят негативни внушения за мен, адвокатите ми ще им потърсят съдебна отговорност”, писа депутатката от Воля и ексПлеймейт Елена Пешева.

По неизвестни причини вече 4-та година тя е член на парламентарната комисия по образование, но миналата седмица по напълно невидима логика се озова и сред десетте, които пишат новата Конституция на България. Тя, разбира се, няма никаква образователена или друга подготовка за целта.

В този смисъл, обидените следва да бъдем ние! Защото ни се подиграват.

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар