Племенницата на Скрипал мисли, че той е мъртъв, а дъщеря му – заложник

Свят
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Племенницата на Сергей Скрипал Виктория обяви, че според нея той е мъртъв, а дъщеря му е държана като заложник.

„Не знам какво се е случило. Сергей Викторович не го виждаме и чуваме, тоест – според мен той не е жив, а Юлия я държат като заложник”, каза Виктория пред bTV, като допълни, че Сергей Скрипал би опитал да се свърже поне с майка си.

Виктория обясни, че се надява Юлия да се върне, защото има в Москва къща, кола и куче.

„Когато говоря с хора, които са запознати, на нас ни казват – „Новичок” е бойно отровно вещество клас А, най-висок клас. Тоест, хората, заразени с това вещество, не би трябвало да оживеят при никакви обстоятелства. А от британската страна разбираме, че този „Новичок” къде ли не са го оставяли, звучи смешно”, коментира Виктория.

Тя допълни, че се чуди как сочените за извършители Петров и Баширов са носили със себе си отровното вещество навсякъде и никой не се е заразил.

Виктория Скрипал каза още, че не вярва в “българската следа” – с “Новичок” да е свързано и отравянето на бизнесмена Емилиян Гебрев.

„Българският бизнесмен е бил отровен с пестициди в салатата и кафето. У тях, вкъщи и в ресторант. Ами може би жена му лошо е измила салатата. Защото за да може този Федотов да сложи пестициди в кафето, трябва да е бил у тях. Бил ли е у тях? Не. А в ресторанта?”, пита Виктория.

Племенницата на Скрипал и друг път е правила предположения, че чичо ѝ е починал. Преди дни пък стана ясно, че роднини на Юлия Скрипал са решили да я обявят официално за изчезнала от името на баба ѝ – майката на Сергей Скрипал.

Виктория Скрипал опита да се включи в руския политически живот след отравянето на Сергей и Юлия, а през ноември миналата година съобщи, че е започнала да пише книга за семейството си.

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар