Племенницата на Стефан Данаилов предаде специално съобщение до хората от Ламбо

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Стефан Данаилов каза да предам на хората, че е ранен партизанин. Така да го приемем. Това каза племенницата на Ламбо – Росица Обрешкова в ефира на Нова тв.

Припомняме, че големият роден артист бе приет вчера в МБАЛ „Бургасмед“ със счупена шийка на бедрото. Предстои му тежка операция за смяна на тазобедрена става. „Инцидентът е плод на случайно подхлъзване не е нещо фатално“, твърдят негови близки.

„По негова молба съобщавам, че е добре. Не е в критично състояние, чувства се добре“, добави тя. Вежди Рашидов от своя страна заяви: „Боли го. Сигурно е оптимистичен. Няма да му е комфортно, а има нова роля. Надявам се да се възстанови бързо. Той е здрав и силен мъж. Винаги е бил мъжкар“.

Стефан Данаилов е в добро състояние. Това заяви директорът на МБАЛ Бургасмед Стоил Апостолов в ефира на Нова телевизия.

„Състоянието му е стабилно, без промяна в показателите му от вчерашния ден. Днес ще бъдат назначени допълнителни консултации със специалисти и допълнителни изследвания. Подготвя се за операция, която не е спешна“, каза директорът на бургаската болница.

„Ще се избере най-подходящият момент за операцията. Състоянието му, пак повтарям, не налага спешност. Мисля, че няма вероятност той да не бъде опериран тук“, каза още Апостолов.

„Състоянието му за положението, в което се намира и диагнозата му, е добро. Има даже чувство за хумор“, заяви директорът.

„Чакат го рехабилитации. Надявам се да се възстанови бързо“, завърши той.

Синът на Стефан Данаилов – Росен Цанков, също коментира състоянието на артиста: „Говорих с него вечерта, когато се случи това. От тогава поддържаме връзка с Росица Обрешкова, която е негова племенница и е там. Аз съм в София, като връзка, ако нещо трябва тук и трябва да помогна. Той е в много добра кондиция. Той е със страхотен дух. Четох доста спекулации, но искам да се знае, че всичко е наред“, каза Цанков.

„Мисля, че операцията ще е в Бургас. Стефан това е решил, а щом той го е решил, трудно човек може да му повлияе. Щом той си е намерил екипа и болницата, на която разчита, значи всичко е наред“, добави той.

„Мисля, че той ще иска най-доброто за себе си. За плащането обаче на ставата към този момент не мога да кажа нищо, защото наистина не знам. Надявам се, да се оправи по-бързо“, завърши Цанков.

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар