Пловдивската окръжна прокуратура е отказала да направи нов следствен експеримент за убийството на Димитър Малинов от Цалапица – България

Главните новини
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Пловдивската окръжна прокуратура е отказала да направи нов следствен експеримент за убийството на Димитър Малинов от Цалапица

Фейсбук/Колаж: НОВА

Пловдивската окръжна прокуратура е отказала да направи нов следствен експеримент за убийството на Димитър Малинов от Цалапица. Това съобщи пред БНТ майката на жертвата – Атанаска Бакалова (на кадъра горе).

По думите ѝ заподозреният Рангел Бизюрев и обвинените като укриватели близнаци Динкови са променили показанията си относно мястото на престъплението.

“Надяваме се съдията да разпореди да бъде направен, защото мястото, което сочат те, не е мястото, което посочват камерите”, каза Бакалова.

“Днес се надяваме след разпитите на Рангел и останалите делото за укривателство да бъде приобщено към делото за убийство. Близнаците донякъде може да са укриватели, но те са и съучастници в убийството. Единият брат знаем, че е присъствал началото до края, другият впоследствие е отишъл да помага, като носи лопати, мотика, кирка”, каза Атанаска Бакалова.

Майката пита защо съучастниците в едно убийство са разделени от две районни прокуратури. Не вярва, че днес ще се разбере истината за смъртта на сина ѝ.

Източник: inews.bg


Коментари

Коментара

There is no ads to display, Please add some

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар