Пловдивският тартор на “Възраждане” изхвърли на улицата с ЧСИ, 3 деца и 2 инвалиди… Заграби им къщата на 1/6 от цената

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Това са семейство Бързеви от село Цалапица Пловдивско!
Три малки момиченца с разлика във възрастта по около две годинки, възрастни родители инвалиди с над 90% по ТЕЛК, като бащата е с ампутиран крайник и трудно подвижен.

 

В семейната къща в село Цалапица, която е на три етажа и огромен двор, са живеели общо 9 човека!!!
Семейството на Екатерина Бързева /младата майка/, тегли ипотечен заем за подпомагане на семейният бизнес, но
не успяват да се справят с вноските и имотът е обявен за продажба от ЧСИ. Циничното е, че имотът е обявен за продажба на 6 пъти по-ниска цена от пазарната – това е типична схема на мафиотските структури, каквито са ЧСИ-тата.

По закон, те трябва да го продадат на максимална цена, да изплатят кредита, и да дадат разликата на собственика. Но ЧСИ-тата умишлено занижават цената, за да заграбят имота. Парадоксално е, че често го правят по начин, по който дори кредитът остава неизплатен. Взели са ти имота, а дългът остава.
И да видим обаче, кой е “ортак” на ЧСИ-то в схемата – купувачът, който формално идва на “търг”, за да купи.
Това е… пловдивският бандит, а сега – лидер на ПП “Възраждане” в града – Ангел Георгиев.
Да! На същата тази партия, която се бори с “мафията”, ще спасява България, та се бори дори с ЧСИ-тата, които нарича “откровени бандити”.
Но да продължим с истонията.
След изказването на Валери Симеонов в края на 2018 година, по адрес на майките на деца с увреждане, Екатерина Бързева става постоянен активен участник в протестите срещу Симеонов в Пловдив. И става привърженик на… Възраждане.
Там се запознава и с активиста на партията – въпросният Ангел Георгиев, който… обещава да и помогне срещу ЧСИ-то.
Но вместо това –  зад гърба на многолюдното семейство, закупува изключително ниска цена от близо 54000 лева, което е около 6 пъти под пазарната оценка.
Разбирайки, че имотът им е продаден, сем.Бързеви издирват новият собственик, без да знаят, че това е доскорошният им съратник в уличните протести.
След като разбират кой се е възползвал от временното им затруднение, те го молят да заплатят изцяло сумата плюс направените от него разходи, за да си върнат имота, но областният координатор на партия Възраждане, категорично отказва, а напротив дава няколко дни срок, да се опразни имотът.

И така на улицата остават 9 души, от които 3 малки невръстни деца до 5 години, двама инвалиди с над 90% ТЕЛК и т.н.
А през цялото време партийните структури и Костадинов прокламират от екрана и мрежите, че Възраждане е партия защитаваща българското семейство и ценности!

На една от снимкиите е качен диалогът от фейсбук межди Екатерина Бързева и н представител на партия Възраждане , в който обяснява, че прекратява участието си в протестите, защото там присъства и човека който е отнел бъдещето на децата й и семейната къща…

 

 

Anonymous-bg
04.2020

Източник: https://write.as/anonymous-bg/plovdivskiiat-tartor-na-v-zrazhdane-izkhv-rli-na-ulitsata-s-chsi-3-detsa-i-2

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар