Плутон във Водолей какво да очакваме?

Свободно време
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Плутон е най-бавно движещата се планета, ето защо смяната на знака, през който преминава Плутон винаги бележи началото на нов етап в живота на хората.

Плутон във Водолей – какво да очакваме?
 © iStock

На 23.03.2023 година Плутон премина в знака на Водолей. Това е може би най-важното астрологично събитие за тази година, защото то ще очертае теми, които ще се разгръщат и променят в следващите 20 години за всички нас на колективно ниво.Първо Плутон влиза във Водолей само за няколко месеца – от 23 март 2023 до 11 юни 2023. След това ще прекара в знака времето от 20 януари 2024 до 01 септември 2024. Финалното преминаване на Плутон във Водолей е от 19 ноември 2024, което ще продължи чак до 8 март 2043 година!


Защо толкова много дати? Плутон се движи много бавно и с ретроградна активност напредва само с около 1-3 градуса на година, в зависимост от знака. Ето защо постоянното пребиваване на Плутон във Водолей ще се случи чак в края на 2024 година, като там планетата ще прекара между 19 и 20 години.

Как астрологията може да лекува?

Добави описание

Какво да очакваме от Плутон във Водолей?

Плутон е планетата на дълбоката трансформация, а Водолей е въздушен знак, който е обвързан с индивида и колектива, с технологиите, с обществото, с новаторството, с науката. Ето защо в следващите 20 години фокусът ще се измести. Ще предстоят много промени, но не е задължително те да се случват внезапно и шокиращо, Плутон обикновено действа по-бавно, но трансформира на много дълбоко ниво.

Как ще понесете промените – като нещо вълнуващо, което ви помага да оставите ненужното и остарялото или като източник на безпокойство и несигурност, зависи изцяло от вас. Всеки транзит дава уникална възможност и вашата перспектива е изключително важна.

Като по-висока октава на Марс Плутон е като двигателят на вселената.

Плутон във Водолей – силата е в хората?

Плутон във Водолей дава силата и властта на хората. Това може да звучи много привлекателно, но с голямата сила идва и голямата отговорност. Всяко нещо има своето нисше и висше проявление, така че всички ние трябва да проявяваме разумност. Водолей управлява групите от хора, обединени от обща кауза и идея, но в нисш план Плутон във Водолей може да доведе до по-голямо разделение между различните групи. Еволюиралата страна на Плутон Водолей дава сила на човечеството.

Добави описание

Плутон във Водолей и изкуственият интелект

Всички говорят за изкуственият интелект. Той и технологиите също са теми на знака Водолей. Несъмнено Плутон във Водолей ще изведе тези теми на преден план. Това означава ли, че отсега нататък всичко ще бъде обвързано с изкуствения интелект, че ще заживеем в метавселена? Че роботите ще ни изместят? Не е задължително.

Плутон във Водолей няма непременно да доведе до разширение на изкуствения интелект и технологиите (разширението върви повече по Юпитер). Плутон във Водолей ще реформира. Това означава, че всичко, което не е изградено върху стабилни основи, ще се разпадне. Тъмната страна на технологиите ще бъде разкрита. Разбира се, трансформацията отнема време и не се случва за една нощ.

Добави описание

Вероятно много скрити истини ще станат общодостъпни и ще доведат до хаос. Именно от него обаче може да се създаде нещо ново и по-добро за всички хора. Докато Плутон беше в Стрелец – поемащите рискове имаха силата. Плутон през Козирог даде силата на институциите и политиката. Сега е време силата да дойде в ръцете на хората, като най-важното е да я използваме разумно.

Прочетете също за другия важен транзит за 2023 година: Сатурн в Риби – какво да очакваме?

Източник: rozali.com

Коментари

Коментара


There is no ads to display, Please add some

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар