ПОВЕЧЕ ОТ ТРИ ЧАСА БОЙКО УБЕЖДАВА МАЙКИТЕ ДА СПРАТ ПРОТЕСТИТЕ – НАКРАЯ ГИ ОБВИНИ, ЧЕ КЛАТЕЛИ ДЪРЖАВА ПОД ДАВЛЕНИЕТО НА СЛАВИ ТРИФОНОВ И ЦВЕТАН ВАСИЛЕВ

Без категория
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Над три часа продължава срещата на Бойко Борисов с майките на децата с увреждания, според наши източници вътре на срещата, защото тя е закрита за журналисти, в първият един час,

Бойко Борисов е обещавал всичко на майките, което поискат, но да не искат Оставки при което майките са му отказали да спрат с протестите.

През вторият час, Бойко бил склонен пак да даде всичко и за оставките на няколко от така наречените бушони от самият него пред майките.

Думите му буквално били- ще има оставки на няколко бушона пък от следващата година ще направим и някои от нещата за вас, така както са за другите НПО та и да се приключва тази тема, че ми клатите държавата с протести. Майките са му обяснили, че не са там, заради техните пари, а затова, че искат системата изцяло да бъде променена.

В третият час, който тече в момента Бойко Борисов вече видимо изнервен от цялата ситуация е взел да си изпуска нервите от факта, че не може да убеди майките на деца с увреждания да се откажат от протестите си,

е започнал да им обяснява поучително, че е наясно, че са под давлението на Слави Трифонов и Цветан Василев и им се наливат пари да правят протести с които да клатят държавата, но това няма да им разреши проблемите, а само ще ги задълбочи.

Давам ви всичко, вие искате друго, няма явно да се разберем с вас, три часа се пазарим тука и пак сме в началото. Явно целта ви е друга- оправяйте се както знаете е избухнал Бойко Борисов.

Обръщайки се към Мая Манолова, че явно не може да си свърши работата за която е назначена на поста Омбудсман или това е поредната постановка уж че мисли за държавата, докато играе за някакви задкулисни сили, които искат да вкарат държавата пак в ръцете на комунистите и ДПС и да ходим на нови избори.

Три часа се разправям с вас, аз толкова с Юнкер и Меркел не се разправям за много по важни неща, вие явно сте с друга цел тука.

източник

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар