Повишената защита на Борисов: ПП-ДБ искат изслушване на премиера и вътрешния министър – България

Главните новини
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Повишената защита на Борисов: ПП-ДБ искат изслушване на премиера и вътрешния министър

Стоп кадър/ФБ/Бойко Борисов

От ПП-ДБ потвърдиха, че остават опозиция в този парламент и отхвърлиха идеята на “Възраждане” за правителство на всички партии в НС без ГЕРБ и ДПС. След консултациите при държавния глава за възможностите за съставяне на редовен кабинет Николай Денков заяви, че ако ГЕРБ иска да предложи правителство на малцинството, задача на Бойко Борисов е да намери подкрепа:

“След цялата кампания, след като свали двете наши правителства, не виждам с какви очи ще иска подкрепа. Какъв жест да върнем? Жеста, с който той провали на два пъти правителства? Това ли е жестът? Ние нищо не дължим на г-н Борисов. Това, което той дължи пред българския народ, е да състави правителство, след като два пъти го е свалял”.

Коалицията ПП-ДБ ще поиска изслушване в парламента на служебния премиер и на вътрешния министър заради твърдения, че жилището на лидера на ГЕРБ Бойко Борисов се охранява от снайперисти, предаде БНР.

Депутатът от коалицията Атанас Атанасов, коментира, че е видял такива снимки:

“Да дойдат и да обяснят какви са били причините да се повиши степента на защита на председателя на партията – мандатоносител. И в същия момент в публичното пространство се появяват снимки на снайперисти, които са накацали по оградата на г-н Борисов в Банкя. Това не е ли притеснително? Единственото, което съм установил, че снимките са достоверни”.

Източник: inews.bg


Коментари

Коментара

There is no ads to display, Please add some

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар