Подготвяният Бунт на Северозапада – Уплаши Правителството на Борисов

Без категория
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

На 27.01.2018 година в 10:00 часа е обявен Протест в гр. Видин в който участие ще вземат хора от много градове в Северозапада. Според нашите източници над 10 000 човека ще се съберат във Видин и ще се отправят към моста на Дунав, за да го блокират за дни. Хората са готови на всичко, за да имат магистрален път от София до Видин, за да спре безумната война по пътищата в региона.

Организатор на протеста е гражданско обединение “Единни за Промяна”, които вече не крият, че са готови да вдигнат целият Северозапад на гражданско неподчинение, ако трябва с месеци, но най – накрая Европа и българското правителство да обърнат внимание на загиващият регион в Северозападна България.

Дерибеите в местната власт, кметове и общински съветници явно се уплашиха от бъдещият протест и във всички градове в Северозапада изведнъж всички заговориха, че по скоростен път се работи и само след година видинчани ще могат да пътуват по него. Стигна се до там, че няколко министъра да се появяват в медиите и с половин уста да говорят откровени лъжи, че се работело по някакви проекти и хората трябвало да потърпят още малко, за да се случи всичко.

Бойко и министрите му са видимо уплашени, защото най – бедният регион в Европа е готов на бунт, а както всички знаем в този регион в който не останаха много работници, защото няма работа, хората вече няма какво да губят и като един могат да излеят гнева си върху властта по места. По информация от наши източници пратеници на Герб вече са ходили да искат да се спрат нещата около организацията по протеста с обещанията, че път ще има в най – скоро време, но са били изгонени от организаторите с мотива, че никой вече не вярва на лъжите им.

Протест ще има на 27.01.2018 година в 10:00 часа, а дали ще прерастне в нещо повече, дали този път от Видин ще пламне искрата да бъде свалени за трети път Бойко Борисов и шайката му, си зависи само от хората, коментират организаторите на протеста, но заявяват също така, че тези 16 000 подписа, които внесоха в Парламента преди няколко дни са на реални хора, които на 27.01. ще изразят гнева си именно пред моста който свързва България с Европа през река Дунав.

източник

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Вижте още
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар