Подготовката на автомобила за зимата излиза значително по-скъпа тази година – България

Главните новини
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Подготовката на автомобила за зимата излиза значително по-скъпа тази година.

Тази година цената на нова гума от най-разпространения размер и нисък клас варира от 95 до 115 лв. за брой. Така за 4 гуми плюс цената на монтажа ще трябва да платим поне 100 лв. отгоре спрямо миналата зима. При течностите за чистачки и антифриза също има поскъпване – с между 20 и 50%.



С падането на температурите навън, изненадващите ремонти в един от сервизите у нас – растат. Повреди по охладителната система, неработещи чистачки и замръзване на стъклата най-често водят шофьорите там след падането на първия сняг. Други обаче просто искат да проверят автомобила преди пътищата да замръзнат, предаде NOVA.






Александър Маринов вече е подготвил колата за зимата. Сега отстранява последните повреди преди да тръгне на път през студените месеци.

Смених летните гуми със зимни. Налял съм течност за чистачки. Докарах колата отново на проверка, тъй като предполагам, че една от накладките ми скърца„, разказа мъжът. Всичко това му струвало повече пари тази година.

Всяка част от автомобила трябва да е технически изправна, за да са сигурни шофьорите на пътя през зимата, разказва професионалният автотехник Алекс Иванов. С негова помощ ще направим пълен преглед на произволна кола.

Източник: inews.bg

Коментари

Коментара






There is no ads to display, Please add some

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар