Владислав Панев

Подлеците си остават подлеци, независимо че получават властта

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Владислав Панев от ПП/ДБ: “Ние винаги сме казвали, че няма да управляваме с ГЕРБ, защото ГЕРБ е партия за застоя”. А коалицията на ДЪЛГОВАТА СПИРАЛА ОТ МИЛИАРДИ е власт на “напредъка”! Няма такава заявка за дебилизация на тази нация. Панев ли ще плаща от джоба си задълженията на ПП, извличането на ресурс?!

Логично е кандидатка за парламента на ПП/ДБ, някоя си Людмила, да не знае кой е главния прокурор, а друга една подобна, Кристина, да не е наясно какво по принцип представлява дейността на МВР.

Това е един сбирщоляк или както казва Томислав Дончев, башибозук, събран на принципа на уличната омраза, но най-вече на приликата с Киро-водача (води заблудените овце от едно място на друго). По едно време превратаджиите носеха ковчези, провесваха бесилки, сега направо стрелят в главата. Как точно се формира нацисткия напън, изказ, мисъл и нацисткото действие? Върху това са разсъждавали и писали много философи и социолози. Изваждането на бутафорен паметник на Борисов, в който да се насочва пистолет и да се правят каламбури, е типичен отпадък на Промяната.

Ако „Боец“ наистина бяха движение, което търси смислено участие, никога нямаше да прибегнат до фашистки практики и нагони за унищожаване. Явно, че цялото съществуване на движението „Боец“ е измислено като бокс срещу Борисов и не е трудно да се схване кой финансира съществуването му. Изобщо неграмотните ни олигархични клики се сбиха за ресурси и територии и войната им определя състоянието на нацията ни. Но по-лошото от всичко е, че и когато е мир, те толкова могат! Извлачването до без остатък и разсипването на тази държава представлява част от разнообразните фигури на същността на ПРЕДАТЕЛСТВОТО… Само в историческите драми кандидатите за крале извършват подлости, убиват, а като вземат властта стават добри властници.

В реалността ПОДЛЕЦИТЕ СИ ОСТАВАТ ПОДЛЕЦИ, НЕЗАВИСИМО ЧЕ ПОЛУЧАВАТ ВЛАСТТА. Същото се отнася и по отношение на измамниците. Те си остават измамници, независимо, че са преоблечени като премиери и министри. Концентрацията на хаос и напрежение дава на Радев възможност да управлява ЕДНОЛИЧНО цялата държава с кокошкарските си селски приоми, научени от периферията на БСП.

Олигархията разпарчетосва остатъците от държава през едноличния инструмент Радев. Разлагането на политическата тъкан у нас продължава. Докато на Турция някой ден й се даде картбланш отвън да поеме част от разпадащата се тъкан. Прост! Много прост народ! Много нагло, невежо и безотговорно политическо тяло, инструментализирано от хора, получили богатството си по престъпен начин. Те ще довършат България.

(От фейсбук, заглавието е на редакцията)

Коментари

Коментара

There is no ads to display, Please add some

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар