Подробности за зверското убийство в Стара Загора – България

Главните новини
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Полицаите арестуваха предполагаемия извършител на жестокото убийство в Стара Загора. Това стана ясно от брифинг на полицията. Там тази нощ случайни минувачи откриха горните крайници на труп в близост до контейнер за боклук, съобщиха от Областната дирекция на МВР в града. Задържаният за бруталното посегателство е 57-годишен криминално проявен мъж.

Той живял сам в блок 26 в квартал “Три чучура”. Жертвата е на 42 г. и също има криминални регистрации, има семейство, което живее във Видин. Починалият е трудово ангажиран – работел е в чужбина, върнал се е у нас няколко дни преди убийството. При обиските на дома на предполагаемия извършител са намерени веществени доказателства, които говорят за съпричастността му към престъпните деяния – части от тялото на убития и предмети, които най-вероятно са използвани за разчленяването.

В предмет на доказване е къде точно е извършено престъплението, мотивите са най-вероятно от битов характер. Двамата мъже са били в близки отношения от дълго време. Те не са били бездомни, каквато беше първоначалната непотвърдена информация. Снощи в контейнер за смет случайни минувачи открили ръцете на трупа, но те били с липсващи длани. При извършени процесуални действия в апартамента на предполагаемия извършител е намерен и торсът на починалия, като липсват главата, горни и долни крайници.

Източник: inews.bg

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар