Под тепетата скърбят за един от най-обичаните учители от ЕГ “Иван Вазов”, който си отиде внезапно – България

Главните новини
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Голямото семейство на ЕГ “Иван Вазов” внезапно загуби един от най-обичаните и уважавани преподаватели – Цветан Савов, дългогодишен учител по физическо възпитание и спорт в училището, Той почина вчера сутринта на 57 години.

“Днес (бел.ред. – вчера) коридорите на училището са странно тихи и тъжни, а пред източния вход, където обикновено можеше да бъде открит Цецо, заобиколен от учениците, е пусто. В учителската стая липсва смехът, който той умееше да предизвиква у колегите си с шегите и закачките си. Разплаканите очи на учители и ученици днес говорят повече от думите, които с мъка си казват. Скръбта на всички е дълбока и искрена, защото Цецо беше обичан от всички!”, пише “Уча в Пловдив”.Цялата духовна общност на ЕГ “Иван Вазов” скърби! Но вярва, че когато времето излекува болката от загубата, след него ще остане още по-ярка следата от добротата, с която той живя!


Траурното поклонение ще се проведе на 11. 05. 2023 г. от 11:00 часа на гробищен парк “Рогош” Призивът на екипа на гимназията е: “Нека изпратим така Цецо, както самият той живя: с любов!”

Източник: inews.bg

Коментари

Коментара


There is no ads to display, Please add some

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар