Поетеса от ГЕРБ съска: Селядурите – марш от София! Фандъкова е невинна, че няма места в забавачките – провинцията ни пречи да живеем

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

В разгара на поредната драма с класирането на децата в София за градини и ясли, кандидат-депутатка на ГЕРБ и поетеса от обкръжението на Баце предизвика жесток скандал в социалните мрежи.

 

Герберастката Анжела Димчева директно прати родителите обратно в провинцията. А на столичани-кореняци препоръча да си плащат за частните забавачки (чиито цени варират обикновено между 700 и 1200 лева на месеца – б.р.). както вече писахме, след вчерашната лотария над 10 000 малчугани пак се разминаха с място в общинските заведения.

Будни майки и бащи, вбесени от „препоръките“ на писателката Анжела, която бе в листите на ГЕРБ на предишните избори, бързо запечатаха думите й, изписани във фейсбук преди дамата собственоръчно да си ги изтрие.

Неприятните коментари Димчева е оставила на страницата на столичната кметица Йорданка Фандъкова, чиято оставка все по-упорито се иска и от опозицията, и от хилядите родители, останали с вързани ръце след поредната чаша студена вода, изпита след класирането за ясла и градина.

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар