Пожарникар откри тялото на 7-годишната си дъщеря под руините на сградата във Флорида

Главните новини
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Броят на загиналите под срутилата се жилищна сграда във Флорида достигна двайсет, след като днес бяха открити още две тела, предаде Ройтерс.

Едното е на 7-годишната дъщеря на пожарникар от Маями. Тя е третото дете, загинало при трагедията. Телцето й е било намерено под руините от собствения й баща.

Съкрушеният родител е покрил трупа на дъщеря си с част от защитното си облекло и е поставил върху него малък флаг на САЩ, споделиха негови колеги, станали свидетели на тъжната гледка.

“Сърцата и молитвите ни са със семействата, засегнати от тази ужасяваща трагедия”, заяви ръководителят на пожарната спасителна служба в Маями Джоузеф Захралбан.

Мъчителното издирване на хора изпод отломките бе прекратено за дългъг период от време вчера от съображения за сигурност. То бе подновено днес много предпазливо и с внимателно следене на ураган, който може да връхлети Флорида до дни.

Смята се, че още 128 човека са затрупани под тоновете натрошен бетон, изкорубен метал и дървени отломки. Броят на хората в неизвестност е със 17 по-малък от вчера, тъй като се оказало, че някои от тях са включени в списъка въз основа на подадена невярна информация.

Издирванията на оцелели продължават вече девети ден.

Източник: dir.bg

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар