Пожар е избухнал в промишлената зона във Враца – България

Главните новини
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Пожар е избухнал в промишлената зона във Враца. Строителна фирма е пробила тръба за природен газ, вследствие на което e избухнал пожар. В момента районът е отцепен и трафикът е преустановен. На място са изпратени три пожарни екипа.

Заради тежката авария целият град е без газово захранване. Сериозно увредена е и метална конструкция, по която минават тръбопроводите на “Топлофикация“- Враца.Свидетели разказват, че пламъците са достигали височина от около 30-40 метра. Полицията е блокирала всички пътища в радиус от един километър, които водят към кръстовището, на което е станал инцидентът, съобщава България Он Ер.


Според местния сайт BulNews са гръмнали тръби на „АресГаз“. Медията твърди, че служители на фирма подизпълнител на ВиК работили в района, когато ударили магистрална тръба на „АресГаз“. Последвала силна експлозия, при която избухнали пламъци, чиято температура надвишавала 2000 градуса. Взривът е бил толкова силен, че асфалтът на пътя е напукан. Сериозно увредена е и метална конструкция, по която минават тръбопроводите на „Топлофикация“-Враца. Наскоро монтираната светофарна уредба се е стопила напълно.

Източник: inews.bg

Абонирайте се за Informiran.net!
Последвайте нашия Telegram канал: https://t.me/informiran

Коментари

Коментара

loading...There is no ads to display, Please add some

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар