Позорът Плевнелиев пак изпълзя: Стига сте повтаряли, че сте бедни

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Няма да скрия разочарованието си, че Зоран Заев подава оставка и свиква предсрочни парламентарни избори. Битката в Северна Македония ще е доста тежка и трудна.

Същата тежка и трудна битка го очаква и президентът да запази спокойствието в държавата. Това заяви в сутрешния блок на БНТ бившият президент на България Росен Плевнелиев по повод последните събития в Северна Македония след отказа ѝ да започне преговори за присъединяване към ЕС.

Относно отложеното решение на “Фолксваген“ да построи свой завод в Турция Плевнелиев посочи, че по този начин България отново е в играта.

,,Все още не губим битката. В този футболен мач сме на резервната скамейка и сме готови да влезем в играта. Продължаваме да се надяваме и да работим. Ако “Фолксваген“ избере България, годишният оборот ще бъде над шест милиарда евро, което би променило изцяло икономиката на страната ни, както се случи в Словакия и Чехия. Ето защо не бива да си седим удобно в блатото и да казваме, че сме бедни и нямаме възможност. Убеден съм, че България е готова да привлича стратегически мегафабрики“, коментира бившият държавен глава.

,,Разбира се, че Брекзит ще се случи рано или късно, но видяхме как Брекзит е символ на това как популисти могат да съсипят една държава като Великобритания“, сподели мнението си Плевнелиев за излизането на Обединеното кралство от ЕС.

Относно избора на нов главен прокурор на България Росен Плевнелиев сподели, че процедурата е “с доста въпросителни“ и призова президентът Румен Радев да се намеси и да прекрати избора.

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Вижте още
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар