Позор! Властта умишлено заразява с COVID-19 доц. Мангъров

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Не е тайна, че единственото, което спира хората в България да се самоубиват от страх, са твърденията на доц. Мангъров, че коронавирусът не е чак толкова страшен. Инфекционистът обаче пречи на властта да осъществи плана си да изкара COVID-19 по-страшен от чума.

 

Ликвидират Мангъров?

Вместо да продължат войната с Атанас Мангъров, от властта решиха да действат по друг начин, като се съюзят с него. Това обаче поставя на преден план някои опасения.

Според доста слухове доц. Мангъров е получил новата си работа в Инфекциозна болница неслучайно. Целта била той да се увери лично колко сериозно е положението, като дори не е изключено да се търси и неговото заразяване с вируса. Само ако изкара коронавируса, ще се убеди, че той не е шега работа и ще спре да настоява за по-леки мерки.

Атанас Мангъров
Готвят номер на доц. Мангъров

Нека припомним, че здравният министър обяви, че лично той се е обадил на доц. Мангъров, за да му предложи шефския пост в COVID отделението към Инфекциозна болница. Вчера беше първият ден на Мангъров там, като очевидци твърдят, че той влиза при пациентите с маска и престилка, но не и с ръкавици, писа „24 часа“.

Днес в „Лице в лице“ Атанас Мангъров изказа тезата си, че антибиотиците са напълно ненужни при лечението на коронавирус. Той каза, че може да се дава само аспирин, но само на хора със симптоми.

„Единствено ако си с дихателна недостатъчност трябва да си в болница, за да получаваш кислород. Всичко друго е излишно“ – смята Мангъров.

 

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар