Позор: ГЕРБ-Даниела Дариткова се отказала от дядо си Кирил, комунист №1 в Смолян

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Тв водещата и настояща синоптичка по БНТ Ева Кикерезова разкри една публична тайна, която от години вгорчава дните на герберастката Даниела Дариткова – че е потомка на видни комунисти. По-лошото е, че да се натегне на другия виден „антикомунист“ – Баце Борисов, смоленчанката се отказала от рода си…

Ева Кикеризова постна снимка на дядото на близката до Мутрата докторка – другаря Кирил Даритков, с краткия, но красноречив коментар: „Не, не са комунисти”.

Под уникалния кадар стои следният обяснителен текст:

Честване на 9 септември 1958 г. Слово произнася др. Кирил Даритков – секретар на Градския комитет на БКП – Устово. Достоен строител на днешен Смолян, от който се отрекоха внуците му! *Нека не забравя внучката Даниела, че благодарение на дядо си е била записана, повтарям ЗАПИСАНА, да учи медицина в Ленинград, където е завършила медицински педиатричен институт.

Narod.bg в няколко дописки разкри манията на лидера на хунтата Бойко Борисов да се сравнява с БКП и лично с човека, който му даде път в политиката – Тодор Живков. Ако висшата червена номенклатура не го беше инсталирала за личен охранител на бившия Първи, и досега Баце щеше да краде коли и да върти обидно смешни далавери в покрайнините на София, коментира униформен източник с кариера в службите от близкото минало.

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар